Brendan Rodgers: Mai presus de toate, eu sunt mândru de ei
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Brendan Rodgers: Mai presus de toate, eu sunt mândru de ei

Man_City-Liverpool-2-1București, 27 decembrie 2013. Manchester City a schimbat liderul în Premier League și a urcat pe locul al doilea, după victoria cu 2-1 din ultimul meci din etapa de Boxing Day, împotriva echipei Liverpool.

În minutul 24, gol Liverpool prin Philippe Coutinho, în urma unei acțiuni colective foarte frumos inițiate de Henderson cu Luis Suarez.

După numai 7 minute, Manchster City egalează prin Vincent Kompany, cu un șut la prima bară ! În ciuda efortului lui Luis Suarez, mingea ajunge în plasă !

În secundele de prelungiri ale primei reprize, Alvaro Negredo înscrie în urma unui contraatac inițiat de Samir Nasri cu un șut în diagonală de la 20 de metri.

Deși regretă înfrângerea echipei sale (Liverpool) antrenorul Brendan Rodgers, salută performanța echipei sale. "Mai presus de toate, eu sunt mândru de ei."

Brendan Rodgers: "Mai presus de toate, eu sunt mândru de echipa mea, pentru felul cum am jucat, carismatic. Am marcat un gol frumos și am simtit ca am fi putut să mai înscriem de două sau trei ori. Suntem dezamăgiți că am pierdut, dar a fost o performanță remarcabilă."

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash