Brazuca va fi mingea oficială a meciurilor de la Cupa Mondială din Brazilia, vara viitoare
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

"Brazuca" va fi mingea oficială a meciurilor de la Cupa Mondială din Brazilia, vara viitoare

Brazuca-world-cup-2014Bucuresti, 04 decembrie 2013. Adidas a prezentat mingea oficială a meciurilor pentru 2014 Cupa Mondială, iar Messi și Alves sunt impresionați.

Mingea lansată de Adidas la Rio de Janeiro, marți, denumită Brazuca, ceea ce înseamnă "brazilian", se referă la modul brazilian de viață.

Noul balon de fotbal este marca adidas și reprezintă mingea cea mai testată din istorie, după ce a fost concepută timp de doi ani și jumatate și testată de peste 600 de jucători, inclusiv Iker Casillas, Lionel Messi și Bastian Schweinsteiger .

Alcătuită din șase panouri identice care "vor oferi aderență îmbunătățită, atingere, stabilitate și aerodinamică bună pe teren", culorile Brazuca și designul cu panglică simbolizează mult râvnitele brățări- colorate tradițional și purtate în Brazilia.

Brazuca a fost folosită la o selecție de meciuri internaționale de fotbal, inclusiv ultimul din februarie, la amicalul dintre Suedia și Argentina, iar feeback-ul jucătorilor a fost pozitiv .

"Prima mea impresie a "Brazuca", este de o minge care fantastică și vom avea o mulțime de satisfacții cu ea", a spus jucătorul brazilian Dani Alves.

Lionel Messi: "Prima mea impresie a mingiei este că e foarte bină. Designul este diferit, cu o mulțime de culori, am avut ocazia de a testa Brazuca si este foarte bună".

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash