Brazilianul Lucas ar trebui să preia sarcinile lui Ibrahimovic pe Stamford Bridge
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Brazilianul Lucas ar trebui să preia sarcinile lui Ibrahimovic pe Stamford Bridge

Lucas-PSGBucurești, 08 aprilie 2014. Deoarece a jucat bine miercurea trecută împotriva echipei Chelsea, Lucas ar trebui să preia sarcinile lui Ibrahimovic și să fie titular pe Stamford Bridge, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. De multe ori criticat pentru ineficiența sa, brazilianul este în creștere de formă. Dar antrenorul Blanc încă așteaptă mai mult de la el.

Lucas a fost capabil de fapte extraordinare, dar facilitățile sale tehnice au fost adesea afectate de lipsa de inteligență tactică și eficiență. "Lucas, din când în când se trezește, el are și o nebunie", rezumă Laurent Blanc, conform L'Equipe. "Acțiunile sale simbolizează perfect cele două fețe ale brazilianului: vârf incredibil împotriva echipei Marseille, pe 2 martie. După depășirea a cinci adversari, a făcut o cursă de aproape 60 de metri. "Este distractiv să-l privești, într-adevăr un jucător artist", spune Blanc. "Dar el trebuie să progreseze mai mult, să fie mult mai consistent în performanțele sale și în acțiunile sale."

Antrenorul PSG este de părere că jucătorul său, este mult mai eficient, fiind în creștere de formă. Este nevoie de inteligenta, muncă și înțelegere. El are totul. Acum cred că și-a dat seama. "Intrarea lui furtunoasă miercurea trecută împotriva echipei Chelsea, dovedește că poate fi deosebit de util. În absența lui Ibrahimovic, marti seara pe Stamford Bridge, Lucas ar trebui să aibă o nouă oportunitate pentru a dovedi încrederea acordată.

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash