Brazilianul Lima, înscrie singurul gol al meciului de la Salonik
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Brazilianul Lima, înscrie singurul gol al meciului de la Salonik

Costin-Lazar-PaokBucurești, 21 februarie 2013. Echipa lui Costin Lazăr, Paok Salonik a pierdut joi meciul disputat la Salonik cu 1-0 cu Benfica, în șaisprezecimile Europa League. Singurul gol a fost marcat de brazilianul Lima în minutul 59.

Lazăr a primit un galben la jumătatea primei reprize, a avut o ocazie să înscrie în debutul reprizei secunde și a fost schimbat în minutul 82.

Prin această victorie, Benfica este mai aproape să joace runda următoare din Europa League, cu una din echipele Dnipro Dnipropetrovsk sau Tottenham.

Antrenorul olandez Hubei Stephens al echipei Paok, a declarat la conferința de presă următoarele: "Suntem dezamagiti de infrangere, deși am luptat din greu azi. Adversarul a avut doar o șansă, atunci când a marcat golul. Mi s-a spus că a fost un ofsaid nesemnalizat la un atac al echipei Benfica. Am vorbit cu arbitrul și mi-a spus că asistentul său insistă asupra faptului că nu a fost ofsaid. Nu vreau să fac comentarii suplimentare cu privire la acest subiect. În astfel de meciuri există mai multe oportunități de a înscrie. Am avut una sau două ocazii și nu am reușit. Dar eu sunt mândru de echipa care a luptat în acest fel."

În continuare, Stephens a mai spus: "Sunt multumit de rezultat , dar astăzi am făcut un joc foarte bun , cel mai bun de când am venit la PAOK Salonic", conform Gazzeta.gr

Întrebat în legătură cu speranțele mai limitate de calificare după acest meci, Stephens a spus: "Desigur, e foarte dificil atunci când ai pierdut acasă. Nu ne va fi ușor să ne revanșăm la Lisabona. Dacă te duci acolo și faci un joc ca azi, atunci nu avem speranțe."

Tehnicianul echipei Benfica, Jorge Zesous, a declarat cu privire la poziția de offside reclamată de gazde: "Eu nu pot comenta asupra a ceea ce a spus Zesous, pentru că nu știu ce a văzut asistentul."

Au evoluat următoarele formații:

PAOK: Glykos- Maduro, Lino, Lazăr (Salpingidis, 82'), Kace, Katsouranis, Insaurralde, Athanasiadis, Kitsiou, Ninis (Lucas, 63'), Oliseh (Stoch, 76')

BENFICA: Artur- Luisão, Rúben Amorim, Sulejmani (Salvio, 76'), Djuričić, Lima, Maxi Pereira, Silvio, André Gomes (Markovic, 66'), Jardel, Pérez (Fejsa, 63')

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash