București, 18 Iunie 2018

Brazilia și Elveția, au terminat la egalitate, scor 1-1, într-un meci din grupa E, al Cupei Mondiale

Brazilia-Elvetia-1-1-Zuber-nr-14

Brazilia și Elveția, au terminat la egalitate, scor 1-1, într-un meci din grupa E, al Cupei Mondiale, disputat duminică pe Rostov Arena, rezultatul fiind considerat o surpriză pentru Neymar & Comp. Pentru Brazilia, scorul a fost deschis de Philippe Coutinho, în minutul 20, iar Zuber a reușit egalarea, în minutul 50.

Philippe Coutinho, mijlocașul Barcelonei, a fost votat cel mai bun jucător al meciului, în care Brazilia nu a reușit să câștige împotriva Elveției, în premieră la Cupa Mondială din Rusia, a declarat că golul egalizator al Elveției a fost marctat dintr-o greșeală.

Coutinho a spus că într-o Cupă Mondială "meciurile sunt dificile. Am jucat împotriva unei echipe extraordinare, dar nu am obținut rezultatul dorit".

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

P

P

 

Simona-Halep-primul-Grand-Slam

 

Citește și: Simona Halep câștigă primul titlu de Grand Slam, în finala de la Roland Garros, cu Sloane Stephens

Simona Halep a câștigat în cele din urmă primul ei titlu de Grand Slam, cu o victorie la seturi de 3-6, 6-4, 6-1, în fața americancei Sloane Stephens...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X