Brazilia se califică în finala Cupei Confederațiilor
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

Brazilia se califică în finala Cupei Confederațiilor

Brazilia-Uruguay-2-1-semifinala-Cupei-CofederatiilorBucuresti, 27 iunie 2013. În prima semifinală a Cupei Confederațiilor, Brazilia a reușit să câștige cu 2-1 și să se califice astfel in FINALĂ.

Golurile au fost marcate de Fred în minutul 41 cu un șut plasat din 10 metri și Paulinho cu cîteva minute înainte de finalul meciului pentru Brazilia. Pentru Uruguay, a marcat Cavani la câteva minute după pauză. De precizat că, Uruguay a beneficiat de un penalty, executat de Diego Forlan și apărat de portarul Julio Cesar, în prima parte a meciului.

Brazilia a avut o posesie mai bună pe parcursul meciului iar atacurile lor au fost mai fluente. Meciul a constituit și o rivalitate între cele două națiuni. Diego Lugano l-a acuzat pe Neymar de repetate căderi teatrale pentru a păcăli arbitrii.

Antrenorul brazilian Luiz Felipe Scolari a declarat după meci: "Dacă continuăm să lucrăm persistent vom avea victorii, asemănătoare cu cea de azi. Patru victorii în patru jocuri este important. Suntem pe drumul cel bun."

Managerul echipei Uruguay, Oscar Tabarez a spus: "Mai mult decât atît, un efect asupra echipei mele, a avut ratarea loviturii de pedeapsă și având un efect imens asupra adversarului. Ei au fost mai buni în a doua repriză."

Alexandru Neata

 

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash