București, 28 Iunie 2018

Brazilia învinge Serbia, scor 2-0 și termină grupa E, pe prima poziție

Serbia-Brazilia-0-2-gol-Paulinho

Miercuri, în ultima etapă a grupei E, Brazilia câștigă meciul cu Serbia, scor 2-0 și termină grupa E, pe primul loc, urmând să întâlnească luni, reprezentativa Mexicului, în optimile Cupei Mondiale. Golurile brazilienilor au fost marcate de Paulinho, minutul 36 și Thiago Silva, în minutul 68.

Antrenorul Serbiei, Mladen Krstajic, a declarat după înfrângerea administrată de Brazilia, conform BBC Sport, următoarele: "Trebuie să trăiești meciul pe durata celor 90 de minute, altfel vei fi pedepsit. Este dificil să faci un joc deschis împotriva unei echipe de fotbal cum ar fi Brazilia. Avem nevoie să ne facem jocul nostru, de a ne ridica calitativ la un nivel superior, de a îmbunătăți ceea ce este bine și de a elimina punctele slabe.”

"Nu doar acum, dar înainte de Cupa Mondială, Brazilia a fost una dintre favoritele care au câștigat. Acesta este fotbalul, Germania este eliminată și Brazilia este cu siguranță una dintre favorite pentru a câștiga turneul", a mai spus Mladen Krstajic.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

P

P

 

Ronaldo-legenda-Braziliei

 

Citește și: Robbie Williams, Aida Garifullina și Ronaldo la ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale FIFA 2018

La ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale Rusia 2018, din 14 iunie, înaintea primei partide dintre Rusia și Arabia Saudită, trei staruri...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X