Brazilia, fără Neymar dispută marți, semifinala cu Germania

Brazilia-Germania-semifinaleBucurești, 08 iulie 2014. Pe stadionul Estadio Mineirão, din Belo Horizonte, are loc marți de la orele 23:00, prima semifinala a World Cup 2014, între Brazilia și Germania. Fără Neymar, golgheterul lor și talisman, și fără căpitanul Thiago Siva suspendat, Brazilia va trebui să muncească din greu, dacă are de gând să joace în finala Cupei Mondiale.

Fostul mare fotbalist brazilian Zico, a declarat înainte de meci: "Jucătorii au o șansă să se mobilizeze exemplar, având în vedere accidentarea lui Neymar. Ei trebuie să dea totul pe teren din respect pentru acest copil."

Antrenorul Germaniei, Low a vorbit despre jucătorii germani, ca fiind dezamăgiți că nu vor avea șansa de a se testa împotriva celui mai bun jucător al Braziliei, Neymar. Cred că pentru toți germanii unul lucru este sigur - vrem cu disperare să jucăm pe Maracana din Rio din nou (pentru finală). Nu am terminat încă."

Germania (inclusiv Germania de Vest) a ajuns în semifinalele unei Cupe Mondiale pentru a 13-a oară, în timp ce Brazilia a fost de numai 11 ori. Germanii sunt prima țară care a ajuns la patru semi-finale succesive ale Cupei Mondiale.

Miroslav Klose ar putea fi la a 23-a apariție într-un meci de Cupa Mondială, un total de depasit numai de Lothar Matthaus (25). Paolo Maldini a jucat, de asemenea, 23 de jocuri la turneele finale World Cup.

Alexandru Neata; IMAGE: fifa

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash RSS fotbal flash  

 

 
 
 
 

comments powered by Disqus

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.