Brazilia exclude posibilitatea revenirii lui Neymar pentru finala Cupei Mondiale

Neymar-accidentBucurești, 07 iulie 2014. Neymar și Confederația de fotbal brazilian au negat rapoartele mass-media că atacantul ar putea fi supus unui tratament special la vertebra fracturată, pentru a încerca să joace în finala Cupei Mondiale, dacă gazdele turneului se vor califica pentru finală.

Neymar și Confederația au lansat declarații, duminică târziu, spunând că nimic din ceea ce ar putea risca sănătatea jucătorului sau cariera, dacă s-ar încerca să-i permită să încerce să joace, dacă Brazilia bate Germania, în semifinalele de marți.

Declarațiile au venit după ce mass-media braziliană a citat rapoarte ale medicilor de la clubul brazilian Santos, fosta echipa a lui Neymar, spunând că ar fi o șansă ca atacantul ar putea reveni pentru duminică finala cu tratamente alternative și preparate injectabile analgezice, conform The Guardian.

În vârstă de 22 de ani, vedeta de la Barcelona, este în imposibilitatea de a juca restul meciurilor de la Cupa Mondială după ce a accidentat la coloana vertebrală în meciul Brazilia- Columbia, 2-1 din sferturilede finală.

Testele efectuate la un spital la scurt timp dupa meciul de vineri au arătat o fractură la a treia vertebră.

Personal, Neymar a spus în declarația sa, că el rămâne exclusiv în grija medicilor Confederației braziliene până la sfârșitul Cupei Mondiale."

Alexandru Neata; IMAGE: The Guardian

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash RSS fotbal flash  

 

 
 
 
 

comments powered by Disqus

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.