Brazilia a reușit să umilească Spania în finala Cupei Confederațiilor
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

Brazilia a reușit să umilească Spania în finala Cupei Confederațiilor

Neymar-si-Fred-jubileazaBucuresti, 01 iulie 2013. Brazilia a produs o performanță uluitoare pe stadionul nou renovat Maracana și a reușit să umilească Spania,  pretendentă la al treilea titlu consecutiv la Cupa Confederațiilor.

Fred a marcat de două ori, dar Neymar a făcut din nou spectacol, marcând al doilea gol pentru Brazilia cu un gol puternic din 12 metri.  Din minutul 48, Spania este condusa cu 3-0 prin golul lui Fred cu un sut pe coltul lung din 14 metri. Sergio Ramos a ratat un penalty în a doua jumătate a reprizei secunde înainte ca Gerard Pique să fi fost eliminat pentru cartonaă roșu primit în urma unui fault asupra lui Neymar, cu 22 de minute înainte de finalul meciului.

La fluierul final, fanii au scandat numele Braziliei și "campionii s-au întors". Cu David Luiz și Thiago Silva care au creat stabilitate în spate, cu Paulinho la mijloc și talentatul Neymar în atac, Selecao va fi cu siguranță o propunere formidabilă pentru anul viitor. Străzile din jurul stadionului Maracana a fost un loc al contrastelor, cu câteva ore înainte de de joc. În timp ce protestatarii s-au ciocnit cu poliția, zeci de mii de fani brazilieni au dansat pe străzi. Zgomotul construit la un crescendo incredibil cu oră înainte de meci, culminând cu imnul brazilian, care a stârnit pasiunile mulțimii.

De două ori în prima jumătate a meciului, arbitrul olandez Kuipers Bjorn a decis să nu trimită la cabine doi apărători spanioli pentru faulturi de ultimi apărători la Neymar și apoi Oscar. Atât lui Ramos cât și lui Alvaro Arbeloa, le-au fost aratate cartonașe galbene. Spania și-a creat șanse, dar Andres Iniesta nu a putut fructifica datorită lui Julio Cesar, care a fost de netrecut.

Dup[ meci, antrenorul spaniol Del Bosque a declarat: "O noapte tristă pentru Spania și o victorie indiscutabilă pentru Brazilia. Spania a fost incapabilă să oprească atacurile brazilienilor și în special pe Neymar".

Alexandru Neata

 

Domain Age Tool

Enter domain name

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash