Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 11 Iunie 2016.

Bogdan Stancu: Cu puțin noroc și puțină atenție, am fi putut să și câștigăm cu Franța

Bogdan Stancu După înfrângerea cu Franța, nemeritată, scor 2-1, deoarece au reușit golul victoriei în minutul 89, acest lucru nu poate decât să ambiționeze și mai mult elevii lui Anghel Iordănescu pentru meciurile cu Elveția (miercuri 15 iunie) și Albania (duminică 19 iunie).

La meciul de deschidere al Campionatului European, de vineri, au asitat 80000 spectatori, dintre care 20000 au fost din România și peste 80 milioane de telespectatori de pe întreg globul.

Autorul singurului gol al României, din penalti în minutul 64, Bogdan Stancu, a declarat după meci la televiziunea Dolce Sport, următoarele: "Știam că întâlnim o echipă foarte bună, am pregătit pentru asta, jucători de clasă, știam valoarea și forța lor din atac. Mai știam că și ei o să-și creeze ocazii. Ne-am creat și noi ocaziile noastre."

"Chiar dacă am pierdut, jocul pe care l-am prestat în această seară, eu cred că ne dă încredere pentru meciul de miercuri."

"Mi-aș fi dorit să marchez la orice ocazie pe care am avut-o. N-a vrut mingea să intre în poartă. Sper să o fac la meciurile următoare. Mai sunt două jocuri, încă nu am pierdut calificarea. Eu zic, că putem să facem două jocuri bune."

"La acest Campionat European, se joacă fotbalul adevărat, cu 80000 de suporteri în tribună. Ce poate să te motiveze mai mult decât atât. Franța, nu ne-a speriat. Nu am avut emoții deloc, știam că va fi meci dificil și am încercat să dăm totul pe teren. Diferența dintre echipe, eu cred că nu prea s-a văzut și eu cred că cu puțin noroc și puțină atenție, am fi putut să și câștigăm."

"Pentru meciul cu Elveția, trebue să ridicăm capul sus și dacă vom intra cu aceiași atitudine și determinare, eu cred că ne vom califica."

"Pentru mine, la primul meci la un turneu final, a însemnat o mare bucurie, mai ales că am și marcat, însă bucuria, a fost puțin umbrită de acest eșec", a spus în încheiere, atacantul Bogdan Stancu.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.