București, 23 Ianuarie 2017

Bogdan Mitrea: Este o plăcere să lucrezi cu Gheorghe Hagi!

Bogdan-Mitrea

Fostul component al echipelor FC Viitorul, Ascoli și FC Steaua, Bogdan Mitrea, de 28 de ani, transferat recent la AEL Limassol, pentru suma de 400 mii Euro, într-un interviu difuzat duminică de televiziunea Dolce Sport, a comentat despre noua sa echipă și despre perioada petrecută la FC Steaua.

Despre noua sa echipă, Bogdan Mitrea a spus: "Sper să joc bine și să mă integrez cât mai rapid. Mă bucur că am ales AEL Limassol, sunt pe locul 3 în campionatul din Cipru, au aspirații mari și m-au atras. Am vorbit cu Florescu, cu care am copilărit împreună, care evoluează în Cipru și mi-a spus lucruri frumoase despre AEL Limassol."

În legătură cu ultima perioadă petrecută la FC Steaua, Bogdan Mitrea a declarat: "Nu a fost o perioadă mai grea pentru mine, pentru că am fost în vacanță. A fost o perioadă frumoasă, este alegerea mea, mi-o asum. Nu regret că am venit la Steaua. Mi-aș fi dorit să joc mai mult, dar asta este, nu este niciun fel de problemă."

În încheiere, Bogdan Mitrea a mai spus: "Mă bucur pentru foștii mei colegi de la Viitorul, pentru că sunt pe primul loc și mai ales pentru domnu Hagi, care face lucruri nemaiponenite! Pentru mine nu ar fi surpriză dacă ar lua titlul în acest an, pentru că știu cât lucrează domnul Hagi. Este o plăcere să lucrezi cu el!"

Autor, Alexandru Neață

 

 

Comentarii:

 Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii