Bogdan Andone, antrenor Astra: Ar fi extrem de bine dacă am reuși să terminăm campionatul

București, 04 Aprilie 2020

../Imagini-03-2020/Bogdan-Andone.jpg

Antrenorul echipei Astra, Bogdan Andone, a acordat vineri un video interviu de la domiciliu, prin Skype, postului de televiziune Digi Sport, pentru emisiunea Digi Sport Special. Echipa Astra Giurgiu, se afla la data întreruperii campionatului, 09 Martie, datorită pandemiei de coronavirus, pe locul 4 al clasamentului playoff, cu 24 puncte, cu 6 puncte mai puțin decât ocupanta locului 1, CFR Cluj.

Bogdan Andone și-a început interviul, spunând: „De voie sau de nevoie stau acasă. Este destul de dificilă perioada aceasta, pentru că este greu fără fotbal, este greu să fii departe de echipă, de jucători, de rutina zilnică, dar încercăm să ne adaptăm. Lucrul pozitiv din această perioadă delicată, este că sunt acasă cu copii, cu familia și petrecem cât mai mult timp împreună. Cu echipa țin legătura, astfel cu Dani Coman vorbesc zilnic. Încercăm să discutăm despre ceea ce se întâmplă, ce soluții vor fi. Cu jucătorii vorbesc prin telefon cu fiecare personal. Și cu străinii din echipă vorbesc, pentru că este important să fii aproape de ei, pentru că nu este ușor să fii departe de familii. Singurul care a plecat este Cepulja, care este în Croația cu fetițele și soția, chiar atunci când s-a anunțat starea de urgență și portarul Kitanov, care a plecat în Bulgaria.”

„La toți jucătorii, le este dor de fotbal, așteaptă să revină cât mai repede la antrenamente, iar în momentul de față, au o stare de plictiseală. În fiecare zi, au program individual de antrenament. Preparatorul fizic, schimbă programul zilnic. Discut cu ei, sunt jucători profesioniști, sunt băieți de caracter, își fac antrenamentele”, a mai adăugat Bogdan Andone.

Despre vecinul și cumnatul său, Marius Șumudică, Bogdan Andone a spus: „Astăzi este prima zi când a apărut cu masca pe figură, după ce a stat 14 zile în carantină. Am ținut legătura doar peste gard”.

Întrebat cum vede reluarea campionatului din Liga 1, Bogdan Andone a spus: „Este imposibil în acest moment. Tot ce ne dorim cu toții, este ca situația să se liniștească și să trecem cu bine peste această perioadă delicată și ar fi extrem de bine dacă am reuși să terminăm campionatul, pentru că avem nevoie toată lumea, televiziunea, jucătorii, patronii, spectatorii, suporterii și oamenii de fotbal. Cluburile au nevoie de banii de la televiziune.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

P

P

../Imagini-02-2020/Antalyaspor-Sivasspor-1-0.jpg

Citește și: Măsuri de protecție pentru igienizarea spațiilor, luate la ultima partidă a etapei a 26-a

Ultima partidă a etapei a 26-a din Super Liga Turciei, dintre Antalyaspor-Sivasspor, scor final 1-0, s-a disputat luni în Antalya, pe stadionul ce poartă același nume...

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X