Blanc: Rezultatul este încurajator
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Blanc: Rezultatul este încurajator

LavezziBucurești, 03 aprilie 2014. PSG- Chelsea 3-1, este rezultatul meciului disputat miercuri, în prima manșă a sferturilor Champions League.

Mulţumit de comportamentul echipei sale împotriva echipei Chelsea (3 - 1), în special a doua repriză, antrenorul Laurent Blanc (PSG), a lăudat pe Lavezzi şi Pastore, autori a două goluri, în minutele 4 și 93. Celălalt gol în favoarea PSG, a fost de fapt autogolul lui David Luiz în minutul 61. Pentru Chelsea a marcat din penalty, Hazard în minutul 27.

În ciuda scorului 3-1, Paris-SG nu se vede deja in semifinale. Departe de ea. Laurent Blanc, antrenorul PSG a declarat după meci: "Calificarea este departe de a fi realizată". Antrenorul PSG, vede acest rezultat, "încurajator" chiar dacă el este conştient de faptul că Chelsea va fi "formidabilă" în meciul retur de marţea viitoare. În timp ce echipa sa a terminat prost prima repriză, jucătorii săi au fost capabili să își revină şi să nu lase londonezii să respire. "M-am simtit un pic neajutorat echipei, a spus el. Dar Ie-am spus că trebuie să-și revină cu un spirit de învingători. Aceasta este ceea ce am făcut. Suntem foarte mulţumiţi cu a doua repriză, acesta a fost diferenţa."

Despre Ezequiel Lavezzi, antrenorul Blanc a spus: "A fost puternic şi un artizan al succesului nostru. El are un fizic bun. Este face parte dintre jucătorii care aduc profunzime şi viteză. În plus, el a marchează goluri."

José Mourinho a inceput conferinţa sa de presă, supărat de faptul că, Laurent Blanc şi toată banca pariziană s-au bucurat enorm cu un minut înainte de sfârşitul meciului. "A fost doar pentru că meciul s-a terminat. În cazul în care golul ar fi venit în minutul 81, ei nu ar mai fi fost atât de bucuroși", a asigurat antrenorul lui Chelsea.

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash