Blanc: Greul de acum începe
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Blanc: Greul de acum începe

PSG-LeverkusenBucurești, 13 martie 2014. PSG a reușit să se califice în sferturile Champions League, cu scorul general de 6-1 (4-0 și 2-1), în dauna echipei Bayern Leverkusen. Laurent Blanc a recunoscut că echipa sa a avut nu a făcut un joc mare miercuri seara împotriva lui Bayer Leverkusen. Dar, ca și jucătorii săi, el a vrut mai întâi să-și păstreze șansele de calificare pentru al doilea sezon consecutiv în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Portarul Salvatore Sirigu, a fost desemnat drept cel mai bun jucător al PSG împotriva lui Bayer Leverkusen, miercuri seara, el apărând un penalty. Laurent Blanc a mai spus jucătorilor săi să ignore rezultatul de 4-0 din primul joc și să se concentreze pe acest joc. Cu toate acestea, în minutul 6 s-a văzut conduși pe tabela de marcaj cu 1-0.

Acum, PSG va pregăti meciul cu Saint - Etienne de duminică. Ajungând in sferturile de finală pentru al doilea an consecutiv, Laurent Blanc și-a atins obiectivul, fixat de președintele clubului Nasser Al - Khelaifi.

Jucătorul lui PSG, Lucas Digne a spus după meci: "Suntem din nou printre cele mai bune opt echipe din Europa. Sunt foarte mândru. Acesta nu este încă cel mai bun club, dar acum toată lumea ne respectă." Laurent Blanc a spus PSG ar trebui acum să arate ce înseamnă a merge mai departe în această competiție. "Munca grea de acum începe", conform L'Equipe

Pentru Leverkusen a marcat în minutul 6, Sam iar pentru PSG au înscris Marquinhos, minutul 13 și Lavezzi în minutul 53.

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash