București, 24 Ianuarie 2019

Bilete la pariuri pe o singura zi sau pe mai multe zile? Avantaje si dezavantaje

../Imagini-001-2019/pariuri4

Multi microbisti se intersecteaza deseori, poate chiar zilnic, cu domeniul pariurilor sportive, iar dilemele sunt multe, fireste. Vom aborda in cele ce urmeaza un subiect destul de popular in randul pariorilor si vom incerca sa venim nu doar cu raspunsuri, ci si cu solutii daca este cazul. Asadar, cum este recomandat sa jucam la pariuri? Sa formam biletul zilei cu meciuri din ziua respectiva, sau sa ne facem biletul la pariuri cu evenimente din mai multe zile?
De asemenea, puteti tine cont si de sfaturile cum sa faci biletul zilei sigur la pariuri. Evident ca "sigur" trebuie pus in ghilimele aici, reprezentand reducerea gradului de risc pe cat posibil.

1. BILETUL ZILEI CU MECIURI DIN ACEEASI ZI

Avantaje:

  • avem acces la informatii actuale, din ziua meciurilor alese pe bilet, spre deosebire de meciurile care sunt programate peste cateva zile si unde pot interveni oricand alte elemente, cum ar fi accidentarile spre exemplu

  • oferta mai generoasa de pariere pe fiecare eveniment in parte; nu este un secret faptul ca in ziua unui eveniment apare oferta completa de pariere, multe agentii adaugand in oferta pariurile cornere sau cartonase cu 12-24 de ore inainte de startul meciului.

  • comoditate.

Dezavantaje:

  • daca alegem sa pariem doar pe meciurile din ziua respectiva suntem oarecum constransi si limitati doar la anumite evenimente, iar in zilele cu putine meciuri acest lucru poate afecta calitatea predictiilor pe care ne bazam.

  • timpul poate fi o piedica in aceasta situatie, mai ales cand avem meciuri care incep devreme si suntem obligati sa plasam biletul inca de dimineata (cazul Australian Open sau meciurile de baschet din NBA care se joaca noaptea si dimineata).

2. BILETE LA PARIURI CU MECIURI DIN MAI MULTE ZILE

Avantaje:

  • nu mai suntem limitati doar la oferta din ziua respectiva, ci ne putem extinde viziunea si catre zilele urmatoare, avand posibilitatea de a face alegeri mai simple la pariuri.

  • ne putem folosi de pariu contra in cazul in care ramanem cu un singur eveniment pe bilet si avem timp suficient sa-l plasam; de cealalta parte, cand toate meciurile se joaca in aceeasi zi, devine complicat sa plasam un pariu contra pentru a asigura biletul zilei.

  • chiar daca evenimentele sunt programate noaptea sau dimineata, in mod normal timpul nu ar mai trebui sa reprezinte o piedica daca formam biletul cu 1-2 zile inainte.

Dezavantaje:

  • faptul ca alegem pe biletul nostru si meciuri care se joaca peste 2-3 sau mai multe zile poate fi un minus important, tinand cont ca intre timp pot aparea accidentari sau alte evenimente care pot schimba situatia destul de mult, inclusiv la nivel de cote.

  • asa cum spuneam si mai sus, oferta de pariere pentru un meci care se disputa peste cateva zile nu este completa decat in ziua meciului, asa ca anumite optiuni de pariere nu vor fi disponibile cu atatea zile inainte.

In concluzie, ambele variante au parti bune, fireste, insa sfatul nostru este sa alegeti oarecum calea de mijloc. Asadar, recomandarea noastra este sa incercati sa jucati evenimente din ziua respectiva sau eventual si din ziua urmatoare. Totusi daca oferta dintr-o anumita zi nu este prea generoasa, nu are rost sa formati un bilet doar de dragul de a juca la pariuri pentru ca de celelalte mai multe ori riscati sa pierdeti. Cel mai important este sa jucati responsabil si indicat ar fi sa nu alocati pariurilor sportive mai mult de 10% din veniturile lunare.

Autor, Adrian Alin, analist ponturipariuri.pro

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-dec-2019/Betis-v-Real-Madrid-1-2

Citește și: Real Madrid câștigă în deplasare cu Betis, scor 2-1, cu Isco și Marcelo, ținuți pe banca de rezerve

Duminică, Real Madrid a câștigat partida din deplasare, disputată la Sevilla, împotriva echipei Betis, cu scorul de 2-1 și urcă pe locul 4...

 

 

Loading...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X