Beto: Acesta a fost finala de vis

BetoBucurești, 15 Mai 2014. FC Sevilla a câștigat trofeul Europa League, în finala găzduită de noul stadion al echipei Juventus din Torino, împotriva echipei Benfica. După 120 minute de joc scorul a fost 0-0, fiind nevoie de departajare la penalty-uri, scor final 4-2.

Portarul de origine portugheză, António Alberto Bastos Pimparel, cunoscut sub numele de Beto, care evoluează la FC Sevilla a apărat două penalty-uri, fiind considerat eroul finalei.

Beto a declarat imediat dupa loviturile de departajare: "Tatăl meu va fi mândru de mine". Mijlocașul echipei Sevilla, portughezul Daniel Carriço a spus: "Am suferit mult, dar merităm acest trofeu."

Beto a mai spus: "Este finala de vis, terminată în cel mai bun mod de Sevilla, nu doar pentru mine este o mândrie de a fi parte din echipa si dedic această Cupă, tatălui meu, sigur va fi foarte mândru de mine, azi și în veci. De asemenea, dedic trofeul mamei și fiului meu." (Tatăl fotabalistului Beto este decedat)..

Carriço, între timp, a vorbit despre activitatea întregii echipe de-a lungul turneului, conform cotidianului spaniol AS: "Am suferit mult, dar merităm fiecare victorie, am luptat în fiecare meci și am fost împreună o familie ... "

Jucătorul Gameiro, care a marcat golul decisiv din penalty a declarat: "Am tras puternic și nu m-am gândit la nimic. A fost o zi fericită atît pentru club cât și pentru noi."

Alexandru Neata

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash RSS fotbal flash  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

comments powered by Disqus

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.