căutare personalizată

  

 

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

 

27 aprilie 2012

Berlusconi il vrea pe Guardiola la Milan


GuardiolaBerlusconi nu este multumit de actualul tehnician Allegri si ar fi intentionat sa aduca o schimbare inainte de startul sezonului viitor, visul sau fiind tehnicianul Barcelonei.

Golul lui Kevin Prince Boateng din ultima etapa mentine vii sperantele echipei AC Milan la titlu in Serie A. Totusi, cucerirea titlului ar putea sa nu ii fie de ajuns lui Massimo Allegri pentru a ramane pe banca rossonerilor. Potrivit zvonurilor in circulatie, Silvio Berlusconi ar astepta ca Guardiola sa dea publicitatii vineri intentiile sale pentru a incerca sa-l aduca la Milan. 
  
Visul de a-l avea pe banca echipei sale pe Guardiola nu mai este un mister, insa Milan nu ar fi intentionat sa-i ofere lui Guardiola acelasi salariu ca Barcelona. Mai intai, clubul italian trebuie sa se hotarasca daca va investi aceasta suma pentru un nou antrenor sau pentru o alta vedeta. Situatia, potrivit surselor din anturajul patronului clubului, nu este clara. 
  
S-ar putea ca Milan sa incheie afacerea cu Guardiola cedand unul dintre jucatorii sai, primul pe lista fiind Boateng. 

Berlusconi nu este multumit de Allegri. Cu toate ca antrenorul a semnat in ianuarie un contract cu Milan pana in 2014, acesta ar putea pleca la sfarsitul sezonului.

„Antrenorul este linistit, a declarat fundasul Luca Antonini, iar zvonurile nu ne intereseaza”.

In orice caz, Berlusconi nu este multumit de evolutia echipei sale din ultimele saptamani. Milan a suferit si contra lui Genoa, care este la doar un punct deasupra zonei retrogradarii.

AC Milan nu reuseste sa mentina un ritm ridicat, iar in acest moment cand fiecare punct este important, un pas gresit le-ar putea spulbera sperantele la titlu.

Pentru ultimele rezultate din liga 1, cote si pariuri live,  

 Bogdan Marinescu

Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

 
 

 

trafic ranking

Statistici web Sports eXTReMe Tracker
trafic site W3 Directory - the World Wide Web Directory SEO
Copyright 2008-2011 - Fotbal-flash