București, 08 Mai 2017

Benzar: Am luat o opțiune serioasă pentru a ieși campioni!

Faza-meci-Craiova-Viitorul-0-1-play-off

FC Viitorul este la un pas de o performanță istorică! După victoria cu 1-0 în deplasarea cu CSU Craiova, disputată duminică, FC Viitorul depinde de acum numai de ea pentru cucerirea titlui de campioană.

Singurul gol al meciului de la Pitești, a fost marcat de Florinel Coman, în prima parte a reprizei secunde.

CSU Craiova a abordat meciul decisiv numai pentru FC Viitorul, cu 5 jucători noi în formula de start, față de meciul din etapa anterioară, fiind vorba de Mingote, Barthe, Briceag, Băluță și Andrei Ivan. Cu toate acestea, portarul Andrei Vlad, în vârstă de 18 ani, a apărat excepțional, salvând-uși poarta din situații imposibile! După pauză, a fost introdus și Andrei Ivan, care a schimbat calitatea atacurilor echipei sale, el expediind primul șut pe poartă, în minutul 58.

Craiova putea egala prin Nicușor Bancu, la cea mai mare ocazie, în minutul 65, însă portarul Rîmniceanu a respins din cădere cu piciorul!

Căpitanul echipei FC Viitorul, Romario Benzar, a declarat după victoria din meciul cu CSU Craiova, la televiziunea Digi, următoarele: "Ne așteptam la un meci foarte greu, ați văzut și scorul, am câștigat doar cu 1-0. Craiova este o echipă foarte bună, care nu avea nimic de pierdut și a jucat un fotbal foarte bun. Din fericire, noi am câștigat și am luat o opțiune serioasă să ielim campioni!"

"Jucătorii care au evoluat la Craiova, au făcut-o foarte bine, ne-au pus multe probleme și cred că am avut și puțină șansă în această seară. Important este că am luat cele trei puncte și că jucăm cu trofeul pe masă în meciul cu CFR. Pe noi ne înrăește aceste lucruri (acuzele de blat), dacă câștigăm este blat, dacă pierdem este blat, doar blat, blat! Ce ar trebui să mai facem? Întreb și eu așa!", a spus în încheiere Romario Benzar.

În ultimul meci din Play-off, FC Viitorul întâlnește la Ovidiu pe CFR Cluj, echipă aflată pe locul 4 în Play-off.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii