București, 04 Ianuarie 2016.

Benitez: "Vreau să-mi felicit jucătorii, pentru efortul lor"

Valencia-Real-2-2Real Madrid a obținut în deplasare, un rezultat de egalitate, scor 2-2, în partida disputată duminică în La Liga, cu Valencia. Madrilenii au evoluat în 10 jucători, din minutul 68, prin eliminarea lui Mateo Kovacic, care a primit cartonașul roșu.

Pentru Real au înscris Benzema 16′ și Bale 82′, respectiv Parejo 45′ (pen) și Alcácer García 83′, pentru Valencia.

Rafael Benitez, antrenor Real Madrid, a declarat după meciul cu Valencia, următoarele: "Nu te pot ajuta unele speculații. Ce pot să fac este să mă asigur că echipa joacă, așa cum a făcut în seara asta. Din păcate, ea nu a putut obține cele trei puncte, dar a făcut un efort mare și bine ar fi putut câștigat".

"Am sentimentul că echipa a făcut un joc foarte bun și atunci când a jucat în zece, a avut lucruri pozitive. Înscrie un gol în zece jucători și apoi încasează gol la un minut, nu știm dacă este meritat pentru adversar sau dacă ne-a lipsit concentrarea. Vreau să-mi felicit jucătorii pentru efortul lor", a conchis Rafael Benitez.

După acest rezultat, Real Madrid, a ratat oportunitatea de a trece în fața echipei FC Barcelona, la golaveraj. Astfel, Real ocupă locul 3 în clasament, cu 37 puncte, în timp ce Barcelona cu un joc mai puțin, rămane pe locul al doilea, cu 39 puncte.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.