Benitez: Napoli este în creștere de formă
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Benitez: Napoli este în creștere de formă

Higuain-2014București, 09 februarie 2014. Napoli a dispus cu scorul de 3-1 de Milan, sâmbătă în meciul de campionat din cadrul etapei a 23-a. Golurile au fost marcate de Inler în minutul 11 și Higuain în minutele 56 și 82 pentru Napoli, iar pentru Milan, a deschis scorul în minutul 7 Taarabt.

Rafa Benitez, antrenorul lui Napoli, a văzut propria echipă ca "Napoli este o echipă în creștere. Am jucat cu intensitate și calitate, la un nivel foarte ridicat" - spune antrenorul pentru Sky.

Higuain - El Pipita a marcat două goluri pentru Napoli, declarând după meci: "Adevărul este că am fost liniștiți, pentru că jocul echipei este în creștere de formă. Nu a fost ceva care ma deranjat, am știut că va veni și rezultatele bune. Azi sunt fericit. Este o victorie care te face să ieși dintr-o perioadă dificilă. Da, jocul a început chiar prost pentru noi, dar apoi echipa a arătat caracter. E un triumf major. Întrebat dacă a îmbrățișat proiectul antrenorului spaniol Benitez, Higuain a spus: "Da, am făcut o mulțime de meciuri bune, ne-a lipsit un pic de noroc. Astăzi suntem la trei puncte importante față de locul 2 ocupat de Roma." Întrebat în continuare cum a fost văzut Balotelli în teren, Higuain a spus: "Știm că este un mare jucător. Sunt fericit pentru echipa mea și pentru jocul pe care el l-a făcut."

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash