București, 22 August 2018

Benfica și PAOK, au terminat la egalitate, în prima manșă din Play-off-ul Ligii Campionilor

Benfica-PAOK-1-1-play-off

Marți, pe Estádio do Sport din Lisabona, Benfica și PAOK Salonic, s-au conruntat în prima manșă a Play-off-ului Champions League, rezultatul final de 1-1, nu poate fi decât unul mulțumitor pentru echipa PAOK, condusă de pe bancă de Răzvan Lucescu.

În ultimul minut al primei reprize, Gedson Fernandes obține penalty, la un contact cu Mauricio și transformat de Pizzi, 1-0 pentru Benfica. PAOK a reușit să egaleze în minutul 76, prin Amr Warda cu un șut din 10 metri, mingea revenind la acesta din bara transversală, la șutul lui Varela.

Cel mai în formă jucător al portughezilor, a fost Pizzi, care în afara golului din penalty, a mai ratat ocazii clare de gol în minutele 23, 27 și 30.

Portarul echipei Benfica, Odisseas Vlachodimos, a declarat după egalul cu PAOK, conform site-ului oficial alUEFA : "Am fost mai buni, dar am ratat multe ocazii de gol. Singurul șut pe poartă a echipei PAOK a fost și gol."

Returul acestei duble manșe, va avea loc la Salonic, miercurea viitoare, începând cu orele 22:00. PAOK are o mare șansă de calificare în Grupele Champions League.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

P

P

 

Dan-Nistor-Gaz-Dinamo-3-2

 

Citește și: După ce a primit șase goluri în două meciuri, mijlocașul Dan Nistor, critică jocul propriei echipe

Cel mai bun jucător al echipei Dinamo, în startul de sezon, mijlocașul Dan Nistor, a declarat după înfrângerea suferită la Mediaș, scor 3-2...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X