București, 04 Septembrie 2017

Belgia, prima țară europeană, alături de Rusia, calificată la turneul final al Cupei Mondiale

Grecia-Belgia-1-2-grupa-H

După victoria obținută Duminică, în partida disputată în deplasare cu Grecia, scor 2-1, Belgia a devenit prima țară europeană, calificată la turneul final al Cupei Mondiale, alături de Rusia ca țară gazdă. De pe alte continente, mai sunt calificate la această dată, Brazilia, Mexic, Iran și Japonia.

Toate cele trei goluri au fost marcate într-un interval de cinci minute, în cea de a doua jumătate a reprizei secunde, mai întâi a deschis scorul Belgia, prin Vertonghen. Zeca a adus golul egalizator pentru Grecia, iar Lukaku a marcat golul victoriei, câteva minute mai târziu.

În clasamentul Grupei H, Belgia cu 22 puncte se află pe primul loc, urmată de Bosnia Hețegovina, cu 14 pucte. Cu 13 puncte, Grecia se situează pe poziția a 3-a.

Fundașul belgian și căpitanul echipei, Jan Vertonghen, autorul unui gol, a declarat după meci, conform cotidianului francez L'Equipe, următoarele: "Suntem mulțumiți de scor, dar nu și de jocul nostru. Personal, sunt foarte fericit cu golul meu. Aveam nevoie de acest gol pentru a intra în joc."

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii