București, 29 Iunie 2018

Belgia învinge Anglia, scor 1-0 și ambele echipe se califică pentru optimile Cupei Mondiale

Belgia-Anglia-1-0-gr-G

Joi, în ultima etapă a grupei G, Belgia a întrecut Anglia, scor 1-0, autorul golului din minutul 51, fiind Januzaj. Ambele echipe se califică pentru optimile Cupei Mondiale, Belgia cu 9 puncte și Anglia cu 6 puncte. Belgia va juca cu Japonia luni 02 Iulie, în timp ce Anglia se va confrunta marți, cu Columbia.

Managerul echipei Angliei, Gareth Southgate, a declarat după înfrângerea administrată de Belgia, conform BBC Sport, următoarele: "Jocul a fost un test foarte bun pentru noi. Știam că nivelul va fi mai mare decât meciurile pe care le-am avut anterior, chiar dacă echipele au făcut schimbări. Șanse păreau egale, eram destul de echilibrați. Cred că am învățat foarte mult din acest joc. Obiectivul nostru a fost unul pe termen mediu, acum avem tot lotul valid, am protejat pe cei care au avut probleme."

Antrenorul principal al Belgiei, Roberto Martinez, a declarat: "Vrem ca toată lumea din Belgia să fie foarte mandră cu această echipa. Fiecare jucător așteaptă cu nerăbdare să fie pe teren și așteptăm confruntarea cu orice adversar".

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

P

P

 

Mihai-Florea-lichidator-judiciar

 

Citește și: Academia Rapid devine FC Rapid București, după ce și-a cumpărat sigla, culorile și palmaresul

La ultima licitație, organizată de lichidatorul judiciar al clubului Rapid, Mihai Florea, la care singurul cumpărător a fost Academia Rapid...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X