Becker: Sunt încântat să mă întorc în vestiar și pe terenul de pregătire
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Becker: Sunt încântat să mă întorc în vestiar și pe terenul de pregătire

Boris-Becker-2014București, 02 februarie 2014. Boris Becker este din nou în circuitul de tenis. La sfârșitul de săptămână, a urmărit la Frankfurt / Main, cu un ochi critic următoarea rundă a echipei germane în Cupa Davis împotriva Spaniei.

Idolul tenisului din Germania se simte înțeles greșit. Boris Becker : "Am dreptul la viata mea vreau să trăiesc așa cum cred că este corect."

Fața sa nu este aproape la fel de îngustă ca și în zilele sale de glorie. Rareori Boris Becker a aruncat racheta de tenis după ce și-a încheiat cariera, el nu se poate ascunde, chiar dacă costumul i se potrivește perfect.

El a fost bucuros, prin urmare, să fie din nou pe scena mare a tenisului, ca antrenor al sârbului Novak Djokovic. Datorită cooperării surprinzătoare cu sârbiul, Becker în vârstă de 46 de ani, a ajuns din nou în prim planul tenisului mondial. El este văzut din nou, ca un sportiv.

"Sunt încântat să mă întorc în vestiar și pe teren de pregătire, pentru că a fost distractiv în special pentru mine. Aici, eu nu trebuie sa explic nimic. Motiv pentru care am încredere", spune Becker . Tenisul continuă să fie cea mai mare pasiune a câștigătorului Wimbledon de trei ori .

Angajamentul său cu Djokovic, îl vede ca o activitate utilă full - time. Prin urmare, el nu s-ar fi angajat într-o afacere de numai zece săptămâni pe an.

Scopul lui Becker este de a face din numărul doi mondial din Serbia, cât mai curând posibil, înapoi la numărul unu. În ciuda celor șase victorii de Grand Slam, Djokovic are potențial suficient de mare. Mai ales tactic și mental, în situații de joc cruciale. Prima lor apariție comună ar fi la Australian Open, împotriva câștigătorului Stanislas Wawrinka, conform cotidianului Die Welt.

Becker are cuvinte de laudă despre locul unde locuiește cu familia: "Eu locuiesc în Londra, în pace și libertate cu familia mea minunată și am prieteni buni." Despre Germania, el spune că, este surprins, nefiind înțeles. Mai presus de orice, cu privire la noua sa postură, de coaching, el spune că acum se află în adevăratul său mediu în care se simte fericit.

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash