căutare personalizată

  

 
 

08 aprilie 2012

Becali: Parcă juca Barcelona cu o echipă de Divizia D. Deja începe să ne sperie Rapidul.

CFR-Cluj_RapidDupa partida de aseara, CFR Cluj-Rapid, 0-5, finantatorul Stelei a declarat la GSPTV:

"Parcă juca Barcelona cu o echipă de Divizia D. Deja începe să ne sperie Rapidul. A jucat un fotbal frumos. CFR n-a jucat un fotbal extraordinar până acum. Pentru ei abia acum încep meciurile grele. A fost penalty pentru Rapid şi gol valabil. Sper să învingem mâine, nu mai zic că batem cu 72-0 că uite ce se întâmplă. Deşi jucăm în Ghencea, cu Sportul, nişte copii, trebuie să-i spulberăm. În momentul de faţă de rogi să scapi şi să învingi fiecare adversar în parte".

George Copos, finantatorul Rapidului a declarat pentru Dolce Sport:

"De asta este frumos Rapidul, pierde cu Chiajna, CHIAJNA şi bate atât de categoric la Cluj. Am fost şi dezavantajaţi de arbitraj, dar tot am învins. Aşa cum le-am spus băieţilor că trebuie să le fie ruşine după meciul cu Ceahlăul, trebuie să-i felicit acum. Asta este faţa adevărată a Rapidului.

Nu mai merg la meciuri pentru că noi, oamenii din fotbal, suntem hăituiţi de DNA. Nu mai vreau să vorbesc. Am făcut un împrumut de 2,6 milioane de euro la bancă şi vreau să anunţ că nu vom avea probleme cu licenţa. Tot ce pot să sper e că nu vom mai greşi în continuare şi că vom reuşi să luăm Cupa"

Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

 
 

 

trafic ranking

Statistici web Sports eXTReMe Tracker
trafic site W3 Directory - the World Wide Web Directory SEO
Copyright 2008-2011 - Fotbal-flash