căutare personalizată

  

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

Becali: Suntem fericiţi, dar era vai de capul lui Tănase dacă nu c?#351;tigam

Gigi-BecaliBucuresti, 05 nov. 2012. Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat după victoria din derbiul de pe Arena Naţională, scor 3-1, că steliştii au "măcelărit-o" pe Dinamo şi că este fericit, ?să l-a criticat pe Cristian Tănase, spun?d că ar fi fost "vai de capul lui" ? cazul unui eşec.

"S-a jucat numai la o poartă şi am luat noi un gol pe o greşeală imensă pe care am făcut-o noi. Am avut ?că vreo două 11 metri, am avut ocazii. Suntem prea puternici, nu ne poate sta nimeni ? cale. Ei au venit şi s-au baricadat acum. Bonetti este antrenor, el şi-a dat seama că dacă joacă ia 7-8. Am măcelărit-o pe Dinamo, a fost abator. Am c?#351;tigat, suntem fericiţi, dar ? spun lui Tănase că dacă nu o să fie concentrat bine la fotbal o să ?bătr?ească la Steaua. Vai de capul lui ce păţea dacă noi nu c?#351;tigam. ? distrugeam. Eu o să vorbesc cu el, o să ?bătr?ească la Steaua cu această atitudine, se crede Maradona", a spus Becali la DigiSport.

Becali a vorbit despre un paradox ? cazul lui Raul Rusescu, fotbalist care a ?scris două goluri: "Rusescu e un paradox, el joacă mai bine ? a doua repriză dec? ? prima. Eu cred că Rusescu e atacant, are inteligenţă".

Formaţia Steaua Bucureşti a ?vins, duminică seară, cu scorul de 3-1, echipa Dinamo, ? derbiul etapei a XIV-a a Ligii I, disputat pe Arena Naţională, ? care a revenit după ce la pauză a fost condusă cu 1-0.

mediafax

Domain Age Tool

Enter domain name

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2011 - Fotbal-flash