căutare personalizată

  

 

 

 

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

 

Liga 1-Etapa 29 | Pandurii - Steaua, 1-1

Becali: Am jucat penibil, e debandadă la echipă

   
    Add to Mixx!

Gigi-BecaliFinanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi, într-o emisiune televizată, că Steaua are nevoie de "un antrenor cu personalitate" şi a admis că tehnicianul Sorin Cârţu nu va rămâne pe banca tehnică după finalul acestui sezon competiţional.

Gigi Becali s-a arătat nemulţumit de evoluţia echipei Steaua în meciul cu Pandurii Târgu Jiu, terminat la egalitate, scor 1-1, precizând că formaţia bucureşteană a fost bătută "la fotbal".

"Jocul frumos tot Pandurii l-au făcut. Noi am jucat penibil. Mai bine că s-a întâmplat aşa, ca să nu mai tremur cinci etape. Nu mă mai interesează fotbalul, nici nu mă uit. Eu ori sunt pe locul 1, ori nu sunt şi atunci îmi văd de treaba mea. Ne axăm pe Cupă, sper să o câştigăm, dar în felul ăsta nu putem să câştigăm nimic. Se întâmplă ceva, dar nu ştiu ce. Cred că e debandadă la echipă. Meme (n.r. - managerul general Mihai Stoica) nu vrea să se bage ca să nu-l deranjeze pe Sorin, a spus să intre jucătorii în cantonament după meci, Sorin i-a lăsat să plece. Meme mi-a zis că nu se mai bagă, să nu se interpreteze. Eu ce să mai zic? Eu i-am zis: «Lasă omul să-şi facă treaba, d-aia e antrenor!». N-ai antrenor, n-ai nici fotbal. La Steaua trebuia antrenor de antrenor, antrenor cu personalitate. Consider că am fost bătut, consider că la fotbal am fost bătut. Eu cu Sorin Cârţu sunt în relaţii bune, el mai are cinci etape, aşa am convenit, să fii sănătos. Vreau şi eu să mă bat pentru locul trei până în ultima etapă dacă dau 5 milioane jumătate pe jucători. Pot să fac asta?", a spus Becali la GSP TV.

Sursa: Mediafax


Domain Age Tool

Enter domain name

 

Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.
Delicious Bookmark this on Delicious

trafic ranking

Statistici web
trafic site Add URL Pro - Search Engine Submission and Optimization Services
Copyright 2008-2009 - Fotbal-flash