Bayern vs Borussia, în finala Cupei Germaniei

Klopp-si-GuardiolaBucurești, 17 Mai 2014. Stadionul Olimpic din Berlin, găzduiește sâmbătă începând cu orele 20;00, meciul dintre Campionii din Bundesliga, Bayern München și rivalii lor, Borussia Dortmund în finala Cupei Germaniei.

Pep Guardiola, tehnicianul lui Bayern, nu va conta pe atacantul Mario Mandzukic și pe mijlocașul Bastian Schweinsteiger. "Basti este accidentat, are o problema cu genunchiul. Mandzukic este decizia mea'', a declarat antrenorul ex- Barcelona.

Atacantul echipei Dortmund, Robert Lewandowski, care se alătură echipei Bayern de luna viitoare, este motivat pentru a juca finala după perioada agitată cu problemele transferului.

Jurgen Klopp, antrenorul echipei Dortmund, a terminat cu 19 puncte în urma echipei de pe primul loc, Bayern în Liga, dar poate termina sezonul pe o notă pozitivă dacă bate echipa lui Guardiola pe Stadionul Olimpic din Berlin.

Cu toate acestea, Bayern, cu 16 trofee câștigate, sunt favoriți clar de a păstra trofeul pe care l-au câștigat împotriva echipei Stuttgart, anul trecut.

Internaționalul Schweinsteiger, lipsește după problemele medicale la genunchiul stâng în timpul meciului din Bundesliga de sâmbăta trecută cu Stuttgart.

Guardiola a declarat că speră ca Schweinsteiger, în vârstă de 29 de ani, s-ar putea recupera la timp pentru turneul final al Cupei Mondiale din această vară, dar a adăugat: "Eu nu sunt un doctor".

Golgheterul Germaniei, cu 21 goluri în acest sezon, Mandzukic, nu face deplasarea la Berlin, în ciuda faptului că este apt de joc. "Aceasta a fost decizia mea. El ar putea juca, dar avem 18 de jucători și voi juca cu ei", a spus Guardiola.

Poziția lui Mandzukic este incertă datorită sosirii iminente a internaționalului polonez Lewandowski.

Alexandru Neata

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash RSS fotbal flash  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

comments powered by Disqus

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.