Bayern și-a încălzit motoarele la putere maximă pentru finala Ligii Campionilor
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

 

Bayern și-a încălzit motoarele la putere maximă pentru finala Ligii Campionilor

Borussia-Bayern-3-4Bucuresti, 19 mai 2013. Bayern și-a încălzit motoarele la putere maximă pentru finala Ligii Campionilor, cu victoria meritată cu 4-3, împotriva echipei Borussia Mönchenglad- bach sambata dupa-amiaza, în deplasare. Borussia Mönchenglad- bach a avut un avantaj de două goluri după doar cinci minute, prin golurile înscrise de Martin Stranzl și Mike Hanke.

Bayern a redus din handicap prin Javi Martinez în minutul 7, pentru ca după 3 minute Nordtveit de la Borussia, să înscrie pentru 3-1. De la acest scor, Bayern ăncepe să își tureze motoarele și Franck Ribery înscrie de două ori în minutele 18 și 53 (vole de la 20 metri). Ultimul gol al meciului are ca autor pe Arjen Robben în minutul 59.

Bayern termină acest sezon-record pe primul loc, cu 91 de puncte, fiind la 25 puncte de locul 2 deținut de Dortmund. Mizal se transformă acum în finala Ligii Campionilor de la Londra la sfârșitul săptămânii viitoare, unde FCB începe ca favorită pentru finala Champions League, împotriva rivalilor BVB de pe Wembley stadium din 25 mai 2013.

Au evoluat urmatoarele formatii:

Borussia Mönchengladbach: Stegen - Jantschke, Stranzl, Brouwers, Wendt - Nordtveit, Xhaka - Herrmann (Younes 78), Arango - Hrgota (Rupp 65), Hanke (De Jong 84)

Bayern: Neuer - Lahm, Boateng, Dante, Alaba - Martínez, Schweinsteiger - Robben (Shaqiri 81), Müller (Pizarro 81), Ribéry - Mandzukic (Gomez 75).

Alexandru Neata

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash