Fotbal flash-Welcome to my website

 

Bayern pierde la un scor sever pe stadionul Camp Nou!

Barca-Bayern-3-0București, 07 Mai 2015. Barcelona și Bayern s-au confruntat miercuri în cea de-a doua semifinala a Champions League. La capătul unui meci spectaculos, victoria a revenit echipei Barcelona, scor 3-0.

Golurile au fost marcate de Lionel Messi (minutele 77 și 80) și Neymar (min 90+3). Prin cele două reușite, Messi trece pe primul loc în clasamentul golgheterilor UCL cu 10 reușite, urmat pe locul secund de Cristiano Ronaldo și Luiz Adriano cu câte 9 goluri.

Antrenorul echipei germane Bayern, Pep Guardiola a deplâns lipsa de control de care a suferit echipa sa după 1-0, crezând că, cu acest rezultat sau chiar un 2-0, Bayern s-ar confrunta pentru meciul retur altfel. "Rezultatul a fost unul sever. Controlul nostru în prima parte a funcționat foarte bine. După 1-0 am pierdut un pic din curaj. Cu 1-0 sau 2-0 aveam alte optiuni. Cu 3-0 este mai dificil", a spus Guardiola conform cotidianului spaniol MARCA.

Autorul a două din cele trei goluri, Lionel Messi a declarat: "Nu numai Leo. Alcătuim o echipă foarte bună. Sunt bine. Sunt foarte solid. Evident nu voi spune ce cred despre Messi. Toate sunt foarte bune. Cel mai bun mod de a controla jocul lor este ca posesia balonului să fie cât mai puțin posibilă și trebuie să nu aibe mingea (n.r. Barca a avut 45% posesie)."

Jucătorul meciului, a fost desemnat Lionel Messi. Partida a fost condusă de o brigadă de arbitrii din Italia, având la centru pe Nicola Rizzoli.

Returul acestei semifinale va avea loc marți pe stadionul Fußball Arena din München, de la 21:45.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.