Bayern câștigă Supercupa Europei la penalty-uri
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

Bayern câștigă Supercupa Europei la penalty-uri

Bayern-Chelsea-supercupa-EuropeiBucuresti, 31 august 2013. Bayern Munchen a reușit să învingă Chelsea Londra în Supercupa Europei, după prelungiri și executarea loviturilor de departajare.

Franck Ribery, omul meciului, a declarat pentru Bein Sport: "Am simțit că acest joc a fost foarte important pentru Pep Guardiola, deoarece există o concurență mare între el și Jose Mourinho. Am o relație bună cu antrenorul meu. Noi toți sperăm că vom lucra cu el. El are o mulțime de idei și multă energie. Este foarte pozitiv. El vrea să ne ajute și ne face o deosebita placere. Cu Guardiola, totul este nou, dar ne vom adapta, vom avea puterea de a face acest lucru. Este uimitor ce se întâmplă cu mine acum."

Jose Mourinho, antrenorul lui Chelsea, "Bayern a luat Cupa, dar cea mai bună echipă a pierdut. Au fost 15 minute în a doua perioadă când au dominat dar am avut controlul jocului în restul timpului. Chiar și în 10, jucătorii mei au fost fantastici. Dar, în ciuda mândriei am pierdut. Am fost prea mult timp în 10 jucători și am plătit în fața acestei echipe mari"

Golurile au fost marcate de Ribery '47 şi Javi Martinez '120 +1 pentru Bayern, respectiv Torres '8 şi Hazard '93 pentru Chelsea. La penalty-uri, au au înscris pentru Bayern, Alaba, Kroos, Lahm, Ribery şi Shaqiri iar pentru Chelsea au înscris David Luiz, Oscar, Lampard, A. Cole. Lukaku a ratat lovitura de penalty pentru Chelsea.

Alexandru Neata

 

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash