București, 07 Decembrie 2016

Bayern câștigă cu Ateltico Madrid, scor 1-0 , în ultima etapă a grupei D

Bayern-Atletico-1-0-grupa-D

Marți, în ultima etapă din grupele Champions League, Bayern München câștigă acasă meciul cu prima clasată a grupei D, Atletico Madrid, datorită golului marcat din fază fixă de Lewandowski, în minutul 28.

Atletico ocupă primul loc al grupei D, cu 15 puncte, urmată de Bayern, cu 12 puncte. Ambele echipe se califică pentru optimile Champions League, iar tragerea la sorți va avea loc luni, de la orele 13:00.

Borussia Mönchengladbach termină pe locul al 3-lea și se califică pentru 16-zecimile Europa League, a căror tragere la sorți va avea loc tot luni, de la orele 14:00. Celtic, ocupă locul 4 și iese din competiție.

Antrenorul echipei Bayern Munchen, Carlo Ancelotti, a declarat după meci pentru Sky, preluat de L'Equipe, următoarele: "Calitatea jocului nostru a făcut in seara asta diferența. Am fost mai buni la jocul de întâlnire, unde nu am pierdut prea multe mingi. Noi nu le-am dat prea multe posibilități de a ataca. Le-am spus jucătorilor să utilizeze bine spațiile dintre linii și să fie foarte atenți la atacurile lor, punctul culminant al echipei Atletico. Este o victorie meritată. Acest meci ne ajută să avem încredere în viitoarele partide. Știm că încă mai trebuie să ne îmbunătățim jocul. Lewandowski este foarte bun. El nu numai că a marcat, dar a muncit din greu pentru echipa, el a ajutat și apărarea".

Autor, Alexandru Neață