Băsescu Mi-a părut rău, în special de ei
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Băsescu: Mi-a părut rău, în special de ei

Traian-BasescuBucuresti, 21 noiembrie 2013. Preşedintele Traian Băsescu, prezent miercuri la postul de televiziune B1TV, vorbit despre necalificarea României la World Cup 2014, după dubla manșă cu Grecia: "Mi-a părut rău, nu m-am enervat. Mi-a părut rău. Am văzut feţele jucătorilor şi, indiferent, şi cei care au jucat mai bine şi cei care au jucat mai puţin bine, le părea rău, îi durea sufletul. Mi-a părut rău în primul rând de ei, că mă uitam la făţuca aia a lui Maxim - mi-e tare drag el aşa, că are o faţă"

În ce privește părerea sa despre selecţionerul Victor Piţurcă, preşedintele Traian Băsescu a spus că nu ar vrea să intre în galeria celor care se ocupă de fotbalul românesc, pentru că acest lucru îl face "Ponta, Dragnea, preşedinţii de cluburi".

"Nu mă mai bag şi eu - dar eu îmi aduc aminte mandatul. Îmi place, nu-mi place Piţurcă, nu ţine de mine, dar îmi aduc aminte declaraţiile de la începutul mandatului lui Piţurcă în care a spus clar că nu are ca obiectiv calificarea la Campionatele Mondiale, pentru că nu are cu ce, şi că obiectivul contractului lui este calificarea la Europenele din 2016. Eu aşa ţin minte. Poate nu ţin minte bine, dar să nu-mi fie luate aceste afirmaţii ca fiind fan Piţurcă", a mai spus președintele Traian Băsescu.

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash