Fotbal flash-Welcome to my website

 
București, 15 August 2015.

Barcelona umilită de Athletic Bilbao, în prima manșă a Supercupei Spaniei

Ernesto-ValverdePe stadionul San Mames din Bilbao, FC Barcelona a pierdut vineri, prima manșă a Supercupei Spaniei, scor 4-0, cu Athletic Bilbao. Returul va avea loc luni pe stadionul Camp Nou al Barcelonei.

Golurile au fost marcate de San Jose, minutul 13 și de Aduriz în minutele 53, 62 și 68.

Antrenorul echipei Athletic Bilbao, Ernesto Valverde, a trăit "o noapte magică" pe stadionul San Mamés, vineri, prin victoria (4-0) cu FC Barcelona, ​​în prima manșă a Supercupei Spaniei, dar a spus că Barca "este capabilă de a face orice", referindu-se la returul de lunea viitoare.

"Este adevărat că a am obținut un rezultat mare, la care puțini se așteptau, dar fotbalul este așa cum este. Rezultatul este frapant, deoarece Barcelona nu primește de obicei patru goluri. A trecut o seară magică la San Mames și vom vedea ce se întâmplă luni, pentru că avem mult de mers ", a spus în conferința de presă ulterioară tehnicianul Ernesto Valverde.

Patru goluri împotriva Barcelonei nu este suficient. "Știm cu toții ce ne așteaptă pe Camp Nou", a spus Ernesto Valverde, conform cotidianului Marca.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.