București, 07 Februarie 2019

Barcelona și Real Madrid, au terminat la egalitate pe Camp Nou, scor 1-1, în Copa Del Rey

../Imagini-001-2019/Barca-Real-1-1-Copa-del-Rey

În fața unei asistențe de 92000 de spectatori, la un meci de mijlocul săptămânii, cele două echipe, Barcelona și Real Madrid, au terminat la egalitate în partida tur din semifinalele Cupei Regelui. Returul este planificat a se disputa pe 27 februarie pe Santiago Bernabeu.   

În minutul 6, Lucas Vasquez deschide scorul cu un șut din 5 metri, din pasa lui Benzema și Real Madrid conduce cu scorul de 1-0. În minutul 57, Malcom egalează, scor 1-1, în urma unui șut pe colțul scurt din 12 metri. Golul lui Malcom, a fost al treilea sub tricoul lui Barca.

În minutul 64, cei doi antrenori, Ernesto Valverde, antrenorul echipei Barcelona și Santiago Solari, antrenorul lui Real Madrid, au făcut câte o schimbare importantă în cele două formule de echipe, astfel la Barcelona, a fost introdus Messi, în locul lui Coutinho și la Real, a intrat Gareth Bale, în locul lui Vinicius.

Lucas Vazquez, autorul golului echipei Real Madrid, a declarat conform site-ului clubului Real Madrid, următoarele: "Este un sentiment dulce-amar, deoarece echipa merita mai mult. Sunt încântat că am reușit să marchez și am ajutat echipa, dar ne-a lipsit puțin pentru a câștiga. În cele 90 de minute, toată lumea a alergat din greu și am lucrat cu o intensitate reală, atât în ​​față, cât și în spate și acesta este secretul acestui grup. Trebuie să ținem pasul. Vom face totul pentru a obține o victorie pe Bernabeu în fața fanilor noștri. Numai împreună vom reuși să obținem un loc în finală.”

Fundașul echipei Real Madrid, Dani Carvajal, a declarat după egalul cu Barcelona de pe Camp Nou, conform aceleiași surse: „Suntem fericiți, este un rezultat bun pentru că am jucat în deplasare. Ne-am gândit că am putea obține mai mult, dar nu a fost așa și acum ne schimbăm atenția spre jocul de sâmbătă. Trebuie să ne uităm la meciul retur ca la un meci în fața fanilor noștri și sunt sigur că ne vor ajuta să putem câștiga".

Cea de-a doua semifinală a Cupei Regelui, se va disputa între Betis și Valencia, prima partidă va fi joi 7 februarie, returul fiind programat pe 28 februarie.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-001-2019/FCSB-v-Dinamo-Kiev-amical

Citește și: Steaua a depășit cu mult FCSB, la capitolul transmisiuni live pe Youtube!

La meciurile amicale disputate de FCSB în Spania, la Marbella, pentru amatorii fotbalului din România, FCSB a transmis cele trei meciuri disputate, pe canalul propriu Youtube...

 

 

Loading...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X