București, 09 Februarie 2018

Barcelona se califică în finala Cupei Regelui, după ce a învins Valencia, scor general 3-0

Valencia-Barca-0-2-Cupa

În manșa secundă a Semifinalei Cupei Regelui, disputată joi, FC Barcelona a câștigat împotriva Valenciei, pe terenul acesteia, cu scorul de 2-0. În partida tur, FC Barcelona câștigase cu scorul de 1-0 și se califică astfel pentru finala Cupei Regelui din 21 Aprilie și se vor lupta pentru trofeu cu Sevilla, pe stadionul lui Atletico Madrid.

În primă repriză, Valencia a avut cea mai mare ocazie prin Rodrigo Moreno, minutul 14, care a trimis mingea în bara transversală.

Brazilianul Coutinho înscrie primul său gol în tricoul Barcelonei, în minutul 49, din pasa lui Suarez, iar Rakitic marchează în minutul 82, pentru 2-0, pe un contraatac.

Barcelona a stabilit un record și s-a calificat pentru a cincea oară consecutiv în finala Cupei Regelui. În plus, catalanii au depășit-o pe Real, ajungând pentru a 40-a oară în ultimul act al competiției.

Tehnicianul echipei FC Barcelona, Ernesto Valverde, în vârstă de 54 ani, a declarat după calificarea în finală, conform Mundo Deportivo, următoarele: „Sunt încântat să fiu în finală și să pot obține un trofeu, știind cerința unui club ca Barca, de a câștiga mereu. Am eliminat echipe importante precum Celta, Espanyol și Valencia și știu că Barca a jucat multe finale, dar pentru mine este a doua“.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

loading...

 

 

Comentarii:

Publicitate  

Publicitate

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii