București, 09 Martie 2017

Barcelona se califică în Sferturile Champions League, după dubla manșă cu PSG, scor general, 6-5

Barcelona-PSG-6-1

Stadionul Camp Nou din Barcelona, a găzduit miercuri, meciul retur din Optimile Champions League, dintre FC Barcelona și PSG, încheiat cu scorul de 6-1. Datorită rezultatului general de 6-5, Barcelona merge mai departe în Sferturile de Finală ale competiției. Reamintim scorul din tur a fost de 4-0, pentru PSG.

Pentru FC Barcelona au marcat: Luis Suárez, '3; Kurzawa, '40 (autogol); Messi, '50 (pen); Neymar, '80, '90+1 (pen); Sergi Roberto, '90+5, respectiv Cavani, '62, pentru PSG.

Barcelona și-a dorit mai mult victoria, iar pe final, portarul Ter Stegen, era al 12-lea jucător de câmp, pe fondul unui PSG debusolat, care nu a știut să gestioneze ultimele 10 minute!

Meciul a fost arbitrat de o brigadă de arbitrii din Germania, având la centru pe Deniz Aytekin, căreia i se poate reproșa ușurința cu care au fost acordate cele două penalty-uri în favoarea echipei Barcelona. La primul scos de Neymar, după ce s-a împiedicat de Meunier, căzut involuntar. Centralul s-a consultat cu arbitrul adițional, la cererea acestuia, după ce inițial jocul a continuat. Cel de-al doilea penalty a fost acordat tot ușor, după ce Suarez urmărea o pasă în adâncime, fiind blocat de Marquinhos.

Fundașul echipei PSG, Thomas Meunier, a declarat după înfrângerea cu 1-6 , conform L'Equipe: "În a doua jumătate a meciului, ne-am dat seama că trebuie să reacționăm. Însă golurile primite, sunt inacceptabile. Tu te puteai califica chiar la scorul de 5-1 și trebuia să nu mai primești gol. Este cu adevărat uimitor. În istorie, nimeni nu a făcut vreodată așa ceva, iar dacă a existat o echipă care ar fi putut face acest lucru, aceasta este Barca. În afară de faptul de a cădea in fața unei echipe care a avut calități imense, nu a fost demn de PSG. Noi nu am văzut PSG-ul din ultimele săptămâni."

După reușita din meciul cu PSG, Lionel Messi, conduce în clasamentul golgheterilor din Champions League, cu 11 goluri marcate.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Comentarii:

 Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii