București, 15 Martie 2018

Barcelona învinge Chelsea, scor general 4-1 și se califică în sferturile Champions League

Barcelona-Chelsea-3-0

Miercuri, în manșa secundă a optimilor Champions League, pe stadionul Camp Nou, Barcelona a reușit victoria, scor 3-0 în partida cu Celsea și să se califice pentru sferturile de finală, întrucât în prima manșă disputată la Londra, scorul a fost egal, 1-1.

Lionel Messi a reușit o dublă, în minutele 3 și 63, iar Dembele a marcat în minutul 20. Primul gol al lui Messi, realizat în minutul 2 și 8 secunde, a fost cel mai rapid gol marcat în istoria Champions League, iar cel de-al doilea a fost pentru atcantul echipei Barcelona, cel de-al 100-lea gol marcat în Champions League, fiind în spatele lui Cristiano Ronaldo, care are 117 reușite în 148 de jocuri, iar Messi are 100 reușite în 123 jocuri.

Antrenorul italian al echipei Chelsea, Antonio Conte, a declarat după eșecul cu Barcelona, conform BBC Sport: "Este păcat că am fost eliminați, dar în același timp, trebuie să fiu foarte mândru de jucătorii mei, care au dat totul și trebuie să continuăm în acest fel, cu această voință de a lupta împreună. Am fost un pic ghinioniști dacă luăm în considerare cele doua manșe. În prima manșă, am fost mai defensivi, am fost mai compacti si numai după greșelile noastre au marcat mai mult In seara aceasta și merită acest rezultat."

Antrenorul Barcelonei, Ernesto Valverde, a declarat după meci conform site-ului UEFA: "Ei au fost o echipă adevarată, au jucători extraordinari și am știut că va fi foarte greu. Am suferit mult, ne-a fost foarte greu în acest meci și acesta a fost unul dintre cele mai dure meciuri ale sezonului.“

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii