București, 21 Ianuarie 2019

Barcelona câștigă cu Leganes, scor 3-1, după un gol controversat al lui Suarez

../Imagini-001-2019/Barca-Leganes-3-1

Duminică pe Camp Nou, Barcelona și Leganes s-au confruntat într-un meci al etapei a 20-a, din La Liga și încheiat cu scorul de 3-1. La scorul de 1-1, mai precis în minutul 71, Barcelona a fost favorizată atât de arbitrul de centru Ricardo de Burgos Bengoechea cât și de arbitrii VAR, acordând un gol controversat marcat de Luis Suarez, după ce a faultat clar portarul Cuellar, acesta primind îngrijiri medicale la braț.   

Celelalte două goluri ale Barcelonei, au fost marcate de către Ousmane Dembele în minutul 32 și Lionel Messi, în minutul 90+2. Pentru Leganes, a punctat Martin Braithwaite în minutul 57. După acest rezultat, Barcelona continuă să se situeze pe locul 1 în clasament, cu 46 puncte, din 20 etape, iar Leganes, ocupă poziția a 14-a, cu 22 puncte.

Legat de decizia brigăzii de arbitraj, după golul lui Suarez, cotidianul AS menționează într-un articol: „Leganes sa simțit înșelată de ceea ce sa întâmplat pe Camp Nou. Sentimentul provocat de aplicarea VAR și evoluția jocului lui Luis Suárez, la faultul asupra lui Cuellar, îi fac pe cei de la Leganes și pe fanii acestora, să se simtă rușinați de decizia lui De Burgos Bengoetxea și a lui Iglesias Villanueva. VAR nu intră în deciziile arbitrului, dar poate avertiza arbitrul principal să examineze faza de pe monitor. Un alt motiv pentru care Leganés nu înțelege că această fază nu a fost nici măcar revizuită de către arbitru. Leganes va acționa și va cere explicații formale printr-o plângere adresată RFEF. În plus va solicita o clarificare a Comitetului Tehnic de Arbitraj, de ce faza nu a fost interpretată ca un joc periculos.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-dec-2019/Celta-Athletic-1-2

Citește și: Puncte prețioase obținute de Athletic în deplasarea de la Vigo, în ultima partidă din etapa a 18-a

Luni, în ultima partidă a etapei a 18-a, din La Liga, Athletic Bilbao învinge în deplasare Celta, scor 2-1 și evadează momentan de pe locurile retrogradabile...

 

 

Loading...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X