București, 02 Martie 2018

Barcelona a obținut numai un singur punct în deplasare, cu Las Palmas, scor 1-1

Las-Palmas-v-Barcelona-1-1

Ocupanta locului unu din La Liga, FC Barcelona a jucat joi meciul în deplasare, din cadrul etapei a 26-a din La Liga, cu Las Palmas, încheiat cu un rezultat de egalitate, 1-1.

Pentru Barcelona a marcat Lionel Messi, în urma unei lovituri libere, din minutul 20, executate magistral. Messi conduce în clasamentu golgheterilor, cu 23 reușite, fiind urmat de Suarez, 20 reușite. Golul egalizator al celor din Insulele Canare, a fost reușit de Jonathan Calleri, dintr-un penalty, contestat de jucătorii Barcelonei, în minutul 47, dictat ca urmare a unui henț în careu.

Tehnicianul Barcelonei, Ernesto Valverde, de 54 ani, a declarat după joc, conform cotidianului AS, următoarele: "Penalty-ul acordat a fost unul aproape invizibil. În prima parte a meciului, am fi putut să ne desprindem pe tabelă. Apoi a venit acea pedeapsă, s-au apărat foarte bine pe final și a fost imposibil să mai înscriem. Nu știm ce fluieră arbitrul în joc. În vestiar, nimeni nu știe de ce a fost acordat penalty-ul. Nu am înțeles de ce a fluierat, era inexplicabil. Să sperăm că voi vedea la televizor și voi clarifica puțin decizia.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii