București, 07 Mai 2018

Barca și Real, au terminat egal, scor 2-2, în ultimul El Clasico al sezonului

Barca-Real-2-2-mai-2018

După ce a evouluat mai bine de o repriză în inferioritate numerică, Barcelona a reușit să termine meciul neîvinsă, mai mult a reușit să și marcheze în 10 oameni, în El Clasico disputat duminică pe Camp Nou.

Pentru Barcelona au marcat Suarez, minutul 10 și Messi, minutul 52, iar pentru Real, au punctat Cristiano, minutul 15 și Bale, minutul 72. Sergi a fost eliminat în minutul 45+3.

Pentru Andres Iniesta a fost ultimul El Clasico, el urmând să evolueze din sezonul următor în China, iar după ce a fost schimbat pe parcursul reprizei secunde, a fost ovaționat de publicul prezent pe Camp Nou.

Căpitanul echipei Real Madrid, Sergio Ramos, a declarat după meci, faptul că Barça a pus presiune asupra arbitrului la pauză în tunelul care duce la vestiare, spunând printre altele, conform cotidianului spaniol AS: „Știm ce am jucat, în ciuda faptului că, au câștigat deja Liga. Madridul a jucat un joc foarte bun în termeni generali. Am fi dorit să câștigăm din primul minut. Am luat în considerare faptul că am fi vrut să câștigăm și să rupem jocul pe care îl au în acest sezon. Nu a fost așa, dar, în general, ne pregătim pentru finala de la Kiev și trebuie să urmăm această linie . Barca nu a câștigat Liga sprijinită de arbitri. Ei au merite și trebuie să-i felicităm. Ei au fost mai echilibrați în această competiție. Messi a pus presiune la pauză în tunel pe arbitri."

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii