Vidal: Suntem o echipă puternică
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Barca a cedat trei puncte Valenciei

Barcelona-Valencia-2-3București, 02 februarie 2014. Neașteptată și nedorită înfrângerea Barcelonei împotriva Valenciei pe Camp Nou, sambată cu scorul de 3-2, a căzut ca un duș cu apă rece.

Presa din Catalonia, consideră că rezultatul înregistrat oferă posibilitatea să ia cu asalt locul 1 de Atletico Madrid și Real Madrid, care se confruntă cu Real Sociedad duminică și respectiv Athletic Club. De menționat că Atletico joacă pe teren propriu iar Real Madrid în deplasare.

După 22 etape din campionat, Barcelona se află tot pe primul loc cu 54 puncte, fiind urmată de Atletico Madrid cu 54 puncte și de Real Madid cu 53 puncte, ambele cu câte un joc mai puțin disputat. Valencia se află pe locul 8 cu 28 puncte.

Golurile au fost marcate de Alexis Sánchez- min 7, Messi (pen)- min 54 pentru Barcelona și respectiv Parejo- min 44, Piatti- min 48 și Alcácer- min 59 pentru Valencia.

Mundo Deportivo sugerează că înfrângerea echipei Barcelona poate fi decisivă pentru finalul de sezon: Barça a cedat trei puncte Valenciei după ce a fost a ieșit din joc în a doua jumătate a meciului."

Mai dur ziarul Sport, scrie: "Barca este o petardă în liga". Acest ziar a criticat dur jocul echipei în a doua jumătate a meciului: "Barça a pierdut surprinzator împotriva Valenciei datorită indolenței și și-a dat ortu 'popii' ".

La Vanguardia Sport, consideră că, atunci când Barcelona a jucat ceva numai în prima jumătate de oră, spune: "O jumătate de oră nu este suficient".

Între timp , ziarul nu a ezitat să descrie cum Valencia a profitat de greșelile defensivei echipei Barcelona: "Barca a sucombat la un adversar care a profitat de erorile defensive."

Ara vorbește despre o Barcelona, fără idei: " Barca a alergat fară idei de joc, pierzând cu echipa Valencia și ar putea pierde conducerea clasamentului.

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash