căutare personalizată

  

 

 

 

 

 

Europa League- Grupa K | Steaua- Utrecht, 3-1

Bănel Nicoliţă: Aveam nevoie de această victorie

Banel_NicolitaMijlocaşul Bănel Nicoliţă a declarat, joi, după victoria echipei Steaua, cu scorul de 3-1, īn faţa formaţiei FC Utrecht, īn Liga Europa, că se bucură pentru această victorie obţinută după mult timp īn cupele europene şi că jucătorii aveau nevoie de un astfel de rezultat, pentru a avea un moral bun.

"Ne bucurăm foarte mult că am obţinut această victorie īn Europa după mult timp şi sperăm să mai cāştigăm īn continuare. Suntem bucuroşi şi de faptul că l-am făcut pe patronul nostru fericit, iar astăzi am demonstrat că suntem o echipă bună şi ne putem bate de la egal la egal cu orice echipă. Aveam nevoie de această victorie, pentru că acum vom avea un moral mult mai bun la partida cu Rapid", a spus Bănel Nicoliţă.

Jucătorul stelist a apreciat drept normale criticile formulate la adresa sa īn ultima perioadă: "Criticile din ultima săptămānă au fost normale, pentru că nu mi-a ieşit mai nimic īn ultimele meciuri. Sper ca o dată cu această victorie să ne revenim şi să jucăm din ce īn ce mai bine".

Sursa: Mediafax


mail to: fotbalfl@gmail.com 


trafic site

Copyright 2008-2009 - Fotbal-flash