Balotelli primește cartonaș galben pentru un gest vulgar
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Balotelli primește cartonaș galben pentru un gest vulgar

Balotelli-2014București, 27 ianuarie 2014. Mario Balotelli va fi suspendat pentru Milano-Torino, după ce a făcut un gest vulgar la adresa fanilor echipei Cagliari. Milan a reușit să câștige partida din deplasare disputată duminică cu Cagliari cu scorul de 2-1. Golul egalizator a fost marcat din lovitură liberă de la 20 metri de Balotelli.

Atacantul a apelat la fanii lui Cagliari din tribună și a făcut gestul dupa ce a reusit să marcheze pe Stadio Sant'Elia.

Acesta a fost reperat de către arbitru, care l-a avertizat cu cartonaș galben pe Balotelli pentru comportament nesportiv. Comisia de disciplnă a decis și o amendă de 10000 Euro pentru Mario.

Cum el mai avea deja avertisment dintr-un meci anterior, Milano va trebui să se descurce fără SuperMario pentru meciul de săptămâna viitoare împotriva lui Torino.

Golul victoriei pentru Rossoneri la Cagliari a fost marcat din vole-ul lui Giampaolo Pazzini.

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash