Bale în formă excelentă, a marcat 3 goluri în meciul Real Madrid- Valladolid
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Curs CSS -

Bale în formă excelentă, a marcat 3 goluri în meciul Real Madrid- Valladolid

Real-Madrid-ValladolidBucurești, 01 decembrie 2013. Pe Santiago Bernabeu din Madrid, în fața a peste 68000 spectatori, Real Madrid a dispus cu 4-0 de Real Valladolid.

Golurile au fost marcate de Gareth Bale în minutele 33, 64 și 89 și Benzema în minutul 36.

Autor a trei goluri și al unei pase de gol, în victoria împotriva echipei Valladolid, într-un meci disputat sâmbătă, Gareth Bale este din nou în pasa sa bună.

Atacantul lui Real Madrid, Gareth Bale, care a marcat trei goluri cu Valladolid a declarat: " Am muncit din greu la antrenamente pentru a reveni în formă rapid și acum arătăm pe teren. Simt că sunt în formă acum. În mod evident, cred că voi mă voi păstraîn formă. Sper să joc și mai bine. A fost un rezultat bun, deși Cristiano nu a fost pe teren.

Pentru mine, Cristiano Ronaldo este cel mai bun jucător din lume, a dovedit nu numai cu Real Madrid, dar, deasemenea, și cu Portugalia și în situații de presiune. A trebuit să jucăm fără el și din fericire a fost bine. Toată lumea a jucat bine. Sunt foarte fericit."

După 15 meciuri jucate, Real Madrid se află pe poziția a treia în clasament cu 37 puncte, la numai 3 puncte de locul 1 ocupat de Barcelona. Barcelona joacă astăzi în deplasare cu Athletic Bilbao.

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash