Azzurrii sunt făcuți KO de brazilieni
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

Azzurrii sunt făcuți KO de brazilieni

Italia-si-Brazilia-in-semifinaleBucuresti, 23 iunie 2013. În ultima rundă a Grupei A, azzurrii au fost făcuți Ko, de Brazilia. Golurile au fost marcate de Dante, Neymar, Fred (de două ori), pentru Brazilia, respectiv Giaccherini și Chiellini pentru Italia. Italia-Brazilia nu este un joc obișnuit, și așa a fost și de data aceasta. Echipa Prandelli părut obosită, fără Pirlo și De Rossi la mijlocul terenului, gazdele au jucat cu curaj și fără multă venerație. În cele din urmă, Neymar și coechipierii săi au reușit să stăpănească jpocul. Duelul mult-așteptata între Neymar și Balotelli se termină în esență la egalitate. 4-2 rezultat final, prin golurile semnate de Dante, Neymar, Fred (de două ori), Giaccherini și Chiellini, permite echipei lui Scolari să închidă runda pe primul rând, și cel mai probabil pentru a trimite Italia la confruntarea cu Spania în semifinale.

Brazilia a început meciul impresionant. Oscar și Neymar au țâșnit din toate părțile în propria jumătate italiană. Cu Pirlo și De Rossi accidentați, Prandelli a gândit meciul cu Balotelli și Candreva pe dreapta. Mijlocul terenului, constând din Marchisio, Montolivo și Aquilani, care suferă de la început și nu au ținut ritmul meciului. Poate pentru că în afară de înlocuirea forțată a lui Paulinho accidentat cu Hernanes, pentru restul liniilor Scolari, a gândit altfel meciul, cu un 4-2-3-1, care se concentrează pe Hulk, Oscar și Neymar în spatele lui Fred.

După pauză, Azzurri se întorc în teren și mai încrezători. La o aruncare de la margine, Balotelli pasează cu călcâiul la Giaccherini care se înalță și trage în diagonală și îl învinge pe Julio Cesar. Bucuria azzurilor, cu toate acestea, durează doar trei minute. Suficient timp pentru ca Neymar să simuleze un fault la marginea careului. Execută tot el și Buffon este surprins și nu poate să evite golul. Brazilia nu are nici o intenție de a apăra avantajul. Din păcate pe teren zburdă echipa îmbracată în verde și auriu. Acțiunea superbă a lui Fred, determină pe Chiellini și Buffon să greșească. Se pare, că mândria albastră este inepuizabilă și Chiellini înscrie pe fondul protestelor din Brazilia (arbitrul a fluierat penalty pentru Balotelli, iar apoi a revenit și a acordat gol). Prandelli crede că se mai poate face ceva și îl trimite în teren pe El Shaarawy. Cu toate acestea, tot brazilienii reușesc să marcheze golul de 4-2 prin Fred, pe finalul meciului.

Alexandru Neata

 

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash