Aubameyang salvează starea de spirit a lui Klopp
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Aubameyang salvează starea de spirit a lui Klopp

Pierre-Emerick-AubameyangBucurești, 01 februarie 2014. Borussia Dortmund s-a impus în meciul din campionatul Bundesliga, disputat vineri în deplasare, împotriva echipei Eintracht Braunschweig, cu scorul de 2-1.

Golurile au fost marcate de Aubameyang în minutele 31 și 65, pentru Dortmund și respectiv Kessel în minutul 54 pentru gazde.

Dublu marcator pentru Borussia Dortmund, Pierre-Emerick Aubameyang, atacant în vârstă de 24 ani, a declarat după meci următoarele: Sunt foarte fericit, a fost un joc greu. Am muncit mult azi pentru obținerea victoriei. Mă bucur că am câștigat după patru jocuri fara victorie. Noi am mers mereu înainte, chiar după egalarea gazdelor și, prin urmare, victoria a fost meritată.

Antrenorul echipei Dortmund, Jürgen Klopp a declarat după meci cu privire la atacantul său, gabonezul de origine franceză, Pierre-Emerick Aubameyang, care a marcat de două ori, faptul că are abilitati exceptionale, este un mare jucător.

Portarul, Daniel Davari, 26 ani de la Eintracht Braunschweig a spus: Sunt sigur că nu vom renunța la atitudine, chiar dacă nici nu vom câștiga jocuri. Ceea ce ne-am stabilit noi, am fost capabili de a transpune. Suntem super-stabili în joc. Avem nevoie pentru a construi de mai multă munca.

Au evoluat următoarele formații:

Braunschweig: Davari - Kessel, Bicakcic, Dogan, Reichel - Elabdellaoui (73. Kumbela), Theuerkauf, Boland (78. Pfitzner), Hochscheidt - Ademi (67. Bellarabi), Nielsen

Dortmund: Weidenfeller - Großkreutz (83. Piszczek), Sokratis, Hummels, Schmelzer - Bender (90.+1 Kehl), Sahin - Aubameyang, Mchitarjan (90.+3 Duksch), Reus - Lewandowski

La meci au asistat 23325 spectatori. După 19 etape disputate, Dortmund se află pe locul 3 cu 36 puncte, în timp ce Braunschweig se află pe ultimul loc cu numai 12 puncte.

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash