Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 16 Martie 2016.

Atletico se califică în sferturile Champions League, după 210 minute de joc fără gol și 8 penalty-uri de departajare

Atletico-PSV, 8-7Stadionul Vicente Calderón din Madrid, a găzduit marți, manșa secundă din optimilor Champions League, dintre Atletico Madrid și PSV Eindhoven, la capătul a 120 de minute de joc (scor 0-0) și a loviturilor de departajare, scorul final a fost 8-7, pentru echipa madrilenă. Partida a fost condusă la centru de englezul Mark Clattenburg.

Juanfran a marcat lovitura de pedeapsă decisivă pentru Atletico Madrid, pentru a ajunge în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Celor două echipe le-au trebuit peste 210 de minute de joc în cele două manșe.

Luciano Narsingh, introdus în echipă din postura de rezervă pentru campioana Olandei, în minutul 118, a lovit bara transversală, la ultimul penalty.

Antrenorul echipei PSV Eindhoven, Phillip Cocu, a spus după meci: "Plec cu sentimente confuze. Pe de o parte, eu sunt foarte mândru, am jucat bine în ambele meciuri, mai ales aici, în deplasare. Am arătat o bună clasă și am stat bine tactic, deși am fost eliminați. Dar am fost foarte aproape de a ne califica, simt o foarte mare dezamăgire. Ne-am apărat bine, dar aveam nevoie de un pic de noroc. Cu cele câteva ocazii pe care le-am avut, puteam spera să câștigăm".

Atacantul Fernando Torres, al echipei Atletico Madrid, a declarat după meci: "Suntem fericiți și mulțumiți. Toți din vestiar suntem obosiți, dar mândri de ceea ce am făcut, dincolo de joc. Cel mai important lucru este că am trecut la runda următoare. Penalty-urile au decis calificarea, la fel cum am făcut anul trecut, împotriva lui Leverkusen. Nu am ratat nici un penalty, asta arată personalitatea noastră, în special a celor tineri, deoarece și-au asumat această responsabilitate. Noi trebuie să salutăm meritele PSV. Ei au abordat bine acest meci și au fost capabili să practice tipul de joc care ne-a creat dificultăți. Fără îndoială, omul meciului în ambele manșe a fost portarul lor, Jeroen Zoet, care a fost foarte bun".

Fundașul lui Atletico Madrid, Juanfran, care a transformat penalty-ul decisiv a declarat după meci: "Acest joc a fost ca un atac de cord. Sunt foarte fericit pentru modul în care spectatorii au sprijinit echipa. Noi credem în antrenorul nostru, care ne-a făcut să credem și să avem multă determinare și tărie. Nu doresc ca la tragerea la sorți de vineri, să ne confruntăm cu o echipă spaniolă în Liga Campionilor. Adversarul cu care ne vom confrunta, va fi probabil, foarte puternic ".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.