București, 04 Mai 2018

Atletico învinge Arsenal, în manșa secundă a semifinalelor Europa League și va juca finala cu Marseille

Atletico-Arsenal-1-0-semifinala

Joi la Madrid, pe Estadio Metropolitano, Arsenal câștigă cu 1-0, meciul cu Arsenal, din manșa secundă a semifinalei Europa League și se califică în finală, unde se va confrunta la 16 Mai, orele 21:45, cu Marseille, la Lyon.

Golul victoriei din partida de pe Estadio Metropolitano, a fost înscris de Diego Costa, în minutele de prelungire ale primei reprize.

Diego Simeone, antrenorul echipei Atlético, a declarat după calificarea în finala UEFA Europa League, conform site-ului oficial al UEFA, următoarele: "Suntem încântați să fim în finală. Am vrut să oprim jocul pe contre al lui Arsenal și cred că am făcut bine. Istoria este făcută în astfel de jocuri, iar stadioanele trebuie să fie fortărețe și sunt atât de mari la fel ca astfel de victorii. În seara asta am simțit cum era atmosfera. Fanii erau cu noi la fiecare pas, știau că echipa are nevoie de ei și este una dintre primele pagini pe care le-am scris în istoria Metropolitano.”

Reamintim că antrenorul echipei Atletico a fost suspendat pentru acest meci și a văzut meciul din tribune, gesticulând și trăind meciul la fel cum făcea de pe marginea terenului.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii